Displays waaruit passie spreekt

Vinke display logo
Vinke Display BV
Spinveld 20
4815 HS Breda
T: +31-76-522 38 90
E: info@vinkedisplay.com

Schumacher Packaging neemt Vinke Display over

by Desiree Franken | jun 17, 2014
De Duitse golfkartonproducent Schumacher Packaging heeft het Nederlandse Vinke Display in Breda overgenomen. De Schumacher Packaging Group is een familiebedrijf en een van de grootste fabrikanten van verpakkingen uit golfkarton en massief karton. De overname van Vinke Display sluit aan op de opening van de nieuwe Schumacher-golfkartonfabriek in Greven die mei jl. plaatvond.
Schumacher Packaging zal dankzij de overname van Vinke haar huidige en nieuwe klanten in Nederland en België nog beter kunnen ondersteunen, meldt het bedrijf.

Strategisch plan
"Vanaf de beslissing voor de nieuwbouw in Greven, hadden we een plan om een ​​verkoop- en logistieke aanwezigheid te creëren in Nederland", legt algemeen directeur Björn Schumacher uit. "De Benelux is een van de belangrijkste doelmarkten voor de fabriek in Greven. Vinke Display in Breda, dat direct aan de Belgische grens ligt, biedt de ideale omstandigheden om onze aanwezigheid op de markt en in de regio te vergroten."


Vinke Display had vorig jaar een jaaromzet van ongeveer 10 miljoen euro. "De locatie in Breda is voor Schumacher Packaging strategisch relevant want wij hebben in deze regio veel merkfabrikanten als klant. Breda is voor ons niet alleen een verkoop- en logistieke vestiging, we willen daar ook onze Nederlandssprekende klanten adviseren en verpakkingen voor hen gaan ontwikkelen."

Continuïteit
"De continuïteit is gewaarborgd in Breda door Luc Swaenen, voormalig mede-eigenaar en directeur van Vinke Display. Hij wordt de nieuwe Managing Director Schumacher Packaging in Breda."

www.schumacher-packaging.com